בחרתי בתחום של דיני משפחה בכדי לשנות עוולות ולעשות תיקון על החוויה שעברתי בעצמי בעבר. אותה חוויה אישית הולידה אצלי את תחושת השליחות הגדולה הזו שאיתה אני מגיעה לטפל בכל מקרה ומקרה.
החזון שלי הוא לטפל בתיקי גירושין בדרך מכבדת ומכובדת, בדרך של סובלנות וגישור לטובת שני הצדדים ובעיקר לטובת ילדיהם.
אני מאמינה שכל עוד אפשר להגיע להסכם בדרך של הידברות, עדיף להימנע מלהילחם בבית המשפט. זו הסיבה שאני תמיד דואגת למצוא יחד עם הלקוחות שלי את החוט המחבר ואת המשותף ביניהם ותמיד שואפת שהצדדים המעורבים יהיו אלו שיחליטו בעצמם כיצד ינוסח ההסכם ביניהם מתוך אותו חוט מקשר.
אחרי שנים של ניסיון אני מבינה שדרך הפעולה הבריאה הזו מגבירה את מחוייבות כלל הצדדים לכיבוד ההסכם וקיומו ומובילה את כל המעורבים על דרך נעימה יותר לפתרון אידיאלי ככל הניתן.
בנוסף, משרדי מטפל בתביעות להסדרת זמני שהות כאשר מדובר במקרים של ניכור הורי.
תסמונת הניכור ההורי היא תופעה המתארת מצב בו הילד מבטא ניכור עמוק כלפי אחד מהוריו, לעיתים קרובות על רקע הסתה נגדו, כאשר אין סיבה נראית לעין לכך.
התופעה אינה מוכרת למרבית האוכלוסיה, אך משפיעה לרעה על אלפי ילדים בשנה.
קשה להאמין כמה כאב, חוסר אונים, בדידות וצער חווה הורה שנקלע למצב כזה עם ילדיו.
ניכור הורי מהווה סיוט קשה לכל הורה ומבטאת את אחד הגדולים שבפחדיו, אך היא אינה בהכרח הרת גורל. ניכור הורי יכול לבוא לידי ביטוי בדרגות שונות. במקרים של ניכור הורי, הצד המסית לא יסכים לרוב להליך גישור, והדרך להתמודד עם המצב תהיה בין השאר להגיש תביעה משפטית.
במקרים בהם בית המשפט מקבל את טענת התביעה לניכור הורי, נקבעים אמצעי פיקוח ואכיפה של גורמים מקצועיים וכן טיפול פסיכו-משפטי תחת צו בית משפט. ההורה המסית מחויב להביא את הילד לטיפול בכדי להביא לחידוש הקשר. עקב המניפולציות הרגשיות שהופעלו על הילד ו'שטיפת המוח' שעבר, יש צורך בטיפול מסוג זה בכדי שיהיה אפשר להביא לשינוי ולהתקרבות להורה המנוכר. במקרים קשים יכול לנקוט בית המשפט בסנקציות כלפי ההורה המסית, דוגמת קנסות ואף מאסר.
השליחות שלי ממש בוערת בי מבפנים, ולכן אני גם מתנדבת במסגרת תוכנית הסיוע של לשכת עורכי הדין ומטפלת פרו בונו (בהתנדבות) בתיקים בתחום המשפחה.